Gebak

ik werk het liefst met biscuitvulling, omdat het zo lekker luchtig is. Op wens kan ook met cakevulling gewerkt worden. Beiden zijn uiteraard ook in chocolade variant mogelijk… Ik werk altijd met fondant, ik werk helaas NIET met marsepein.

Als er geboetseerde figuren bij komen, zit hier een meerprijs aan verbonden. Hier wordt je van te voren over geïnformeerd.

hier kun je meer info vinden over de prijzen.

De standaardvulling voor een taart is vanille botercrème met jam, of een laag vanille botercrème en een laag chocolade botercrème of geheel chocolade botercrème. Je kunt echter ook kiezen voor een andere vulling, zoals mokka, chocolade, slagroom, banketbakkersroom, mousse, bavarois, fruit, koekjes, …noem maar op. Er zijn zoveel mogelijkheden, dus laat in ieder geval je eigen voorkeur weten!!!

De taarten hoeven niet bekleed te worden met fondant…het kan ook zonder! Zoals deze taarten bijvoorbeeld ….

Gebak met een persoonlijk tintje!